De wereldkampioenschappen badminton is een jaarlijks terugkerend toernooi tussen badmintonners georganiseerd door de BWF.

De eerste wereldkampioenschappen badminton werden georganiseerd in 1977 in Malmö. Het toernooi werd destijds om de drie jaar georganiseerd. In het begin had de toenmalige IBF problemen het toernooi te organiseren, omdat het jaar erna de rivaliserende World Badminton Federation (die later in de IBF, nu de BWF, opging) een vergelijkbaar toernooi organiseerde. In 1983 werd besloten het toernooi om de twee jaar te organiseren. In 2006 werd beslist het toernooi ieder jaar te organiseren, met als uitzondering de Olympische jaren.

**Badmintontoernooi "WK - GD"**

Beste badmintonliefhebbers,

Bereid je voor op een spannend badmintontoernooi! Het toernooi "WK - GD" vindt plaats op [datum] in [locatie].

Dit toernooi staat open voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. We hebben verschillende categorieën om ervoor te zorgen dat iedereen een eerlijke kans heeft.

**Prijzen:**

Er zijn geweldige prijzen te winnen voor de winnaars en andere hoog geklasseerde deelnemers, waaronder trofeeën, medailles en badmintonuitrusting.

**Inschrijving:**

De inschrijving is geopend tot [datum]. Inschrijven kan via [website-link].

Houd er rekening mee dat het aantal deelnemers beperkt is, dus meld je snel aan om je plaats te verzekeren.

Kom samen en daag jezelf uit op het WK - GD-badmintontoernooi. Ervaar de sensatie van competitie, verbeter je vaardigheden en maak nieuwe vrienden!

We kijken ernaar uit om jullie op het toernooi te ontmoeten!