MEF University

Leagues Played
Turkey Uni League 1

Results

Turkey Uni League 12/29 10:00 - Nisantasi University v MEF University L 43-31
MEF Üniversitesi basketbol takımı, İstanbul merkezli, MEF Üniversitesi tarafından kurulan bir profesyonel basketbol kulübüdür. Takım, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele etmektedir.

MEF Üniversitesi basketbol takımı, 2012 yılında kurulmuştur. Kısa sürede Türkiye'nin en üst düzey basketbol ligi olan Süper Lig'e yükselmeyi başarmıştır. Takım, ilk sezonunda Süper Lig'de mücadele etmiş ve ligi 10. sırada tamamlamıştır.

MEF Üniversitesi basketbol takımı, genç ve yetenekli bir kadroya sahiptir. Takımın başantrenörü Erdem Can. Takımın en önemli oyuncuları arasında Sertaç Şanlı, Berk Uğurlu ve Yiğit Arslan gibi isimler yer almaktadır.

MEF Üniversitesi basketbol takımı, iç saha maçlarını İstanbul'daki MEF Üniversitesi Spor Kompleksi'nde oynamaktadır. Takımın taraftar grubu "MEF Taraftarlar Derneği" olarak bilinmektedir.

MEF Üniversitesi basketbol takımı, Türkiye'nin en başarılı basketbol kulüplerinden biri olma hedefiyle mücadele etmektedir. Takım, Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi vermekte ve Avrupa kupalarında da başarılı olmak istemektedir.